Lijmen

Er zijn heel veel varianten lijm verkrijgbaar. We hebben door de jaren heen ervaring gekregen en bieden lijm aan die geschikt is voor het professioneel verlijmen van de materialen waarvan onze producten gemaakt zijn. Onderstaand een korte uitleg bij de lijmen die we verkopen.

PVC lijm
Cyanoacrylaatlijm is onze keuze voor het professioneel verlijmen en repareren van PVC onderdelen en PVC koelkast profielen. De lijm is laag viskeus en hecht zeer snel. Doordat de lijm kleurloos is vallen reparaties niet direct op. Door de specifieke eigenschappen is het ideaal voor het verlijmen van verschillende PVC kunststoffen waar snelle hechting noodzakelijk is. Temperatuurbereik van deze lijm is  -50° tot ca. +80°C.

Rubber lijm
Rubberlijm voor het duurzaam verlijmen van rubberprofielen voor koelcellen en vriescellen.

Deze rubberlijm voor professioneel gebruik blijft flexibel en is bestand tegen veroudering en inwerking van water (inclusief zeewater), benzine, verdunde zuren en logen.

Temperatuurbereik van deze lijm is -50° tot ca. +40°C.

Siliconenlijm
Wacker ELASTOSIL E41 siliconenlijm voor het professioneel verlijmen van siliconenprofielen in catering apparatuur. ELASTOSIL® E41 professionele kleurloze siliconenlijm speciaal voor het verlijmen van siliconen (oven) profielen. Eenmaal verlijmde siliconen delen zijn na uitharding van de lijm (24 uur) niet meer van elkaar te scheiden. Deze siliconenlijm is hitte resistent. Temperatuurbereik van deze lijm is -100° tot ca. +280°C.