Op maat gemaakt

Picture

DSU maakt afdichtingen en deurrubbers voor onder andere koel- en vrieskasten. De afdichtingen worden gemaakt naar wens van de klant. Deze bepaalt het profiel, de kleur en de maten. Bestellingen worden binnen 3 tot 5 werkdagen geproduceerd en verzonden. 

Bij het bestellen van op maat gemaakte afdichtingen is het belangrijk dat de juiste informatie wordt doorgegeven. Het profiel kan worden gevonden door een stukje tussen de afdichting uit te knippen. Deze doorsnede van het profiel kunt u gebruiken om te vergelijken met de afbeeldingen op onze website of met onze monsterstukjes. Van alle onze profielen staat in de catalogus en op de website aangegeven in welke kleuren deze beschikbaar zijn. 

Bij het doorgeven van de maten is het belangrijk dat u aangeeft hoe er gemeten is. Bij sommige profielen is het namelijk mogelijk om op 3 verschillende manieren de maat te bepalen. Als de verkeerde meetmethode geselecteerd is, dan passen de gemaakte deurrubbers vaak niet. Hier kunt u een pagina vinden met uitleg over het bepalen van de maatvoering.

Wilt u een deurrubber op maat laten maken? Log in en bereken uw prijs.